Cargo Shipping Naar Curacao

Caribex Shipping regelt professioneel cargo shipping sevices naar Curacao en andere eilanden in het Caribische gebied. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend zeecontainers voorzien van een geldige CSC certificaat. Met het verschepen van zendingen en transport naar onder meer Curacao, Aruba en Bonaire hebben wij ruim 25 jaar ervaring.

curacao-552042_1920

Transport zeecontainers

Caribex Shipping is een full-service transporteur voor overzees transport van en naar de eilanden in het Caribisch gebied. Wij verzorgen alle transporten, of het nu gaat om eenmalige zendingen of een volledige verhuizing gaat; wij verschepen alle soorten cargo naar Curacao op een snelle, effectieve en voordelige manier. De lading komt snel op de bestemming aan, inclusief de benodigde papieren. Voor het transporteren van cargo naar eilanden als Aruba, Bonaire en Curacao in het Caribisch gebied gebruiken wij iso standaard zeecontainers.

Uw transport

Kijk voor meer informatie over het verschepen van cargo naar Curacao en andere eilanden op deze website. U kunt het contactformulier invullen of bellen naar Telefoon nummer +31 10 717 1650 voor meer informatie. Voor het berekenen van het volume van uw transport kunt u de volumemeter gebruiken.

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Vraag Hier een offerte aan

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.