Export naar Aruba

Export van goederen naar Oranjestad, Aruba

    • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
    • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen
De export gerelateerde handelingen van diverse soorten goederen naar Aruba, Bonaire of Curaçao kunt u op professionele manier laten afhandelen door Caribex Shipping. Wij staan al decenia lang welbekend als een betrouwbare en voordelige internationale expeditie bedrijf voor transport van diverse goederen van en naar het Caribisch gebied voor zowel particulieren als commerciele bedrijven.

heavy-equipment-847778_1920

Goederenexport

Caribex Shipping is al jarenlang een erkend export specialist voor verschillende soorten handelswaar van en naar het Caribisch gebied. Zo verzorgen wij onder meer voor zowel particulieren als ondernemingen de export gerelateerde diensten van diverse categorie goederen naar Aruba Bonaire en naar Curaçao, per container schip, ro/ro of conventional ocean vessels. Met alle categorie goederen bedoelen wij ook heavy equipment vrachtwagens en graafmachines. Wij kunnen zelfs uw personenauto op veilig en efficiente wijze vervoeren. Omdat wij wekelijks geregelde transporten uitvoeren naar deze Caribische eilanden, kunt u verzekerd zijn van een snelle en betrouwbare dienstverlening. Uiteraard behandelen wij uw kostbare handels goederen met de grootste zorg. Als extra bijbehorende service verzorgen wij ook alle benodigde douanedocumentatie. Dit bespaart u enorm veel tijd en moeite.

Contact opnemen met Caribex

De export gerelateerde diensten voor alle soorten vrachtlading in zeevracht cargo shipping containers naar bijvoorbeeld Curaçao Bonaire of Aruba laat u zorgeloos afhandelen door Caribex Shipping. Heeft u interesse in over onze diensten? Neemt u dan direct of snel mogelijk contact met ons op en vraag gerust naar een vrijblijvende offerte voor export van uw goederen naar Aruba Bonaire of Curacao.

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Vraag Hier een offerte aan

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.