Verhuizing Naar Aruba

Elke verhuizing naar Aruba is een grote stap. Om alles goed te laten verlopen, kunt u transportbedrijf Caribex Shipping inschakelen. Al ruim 25 jaar vervoeren wij goederen in iso standaard zeevracht containers naar Aruba, Bonaire en Curacao. Kenmerkend voor ons transport is de snelheid, efficiëntie en voordelige prijs, flexibel en met veel opties. Om direct een vrijblijvende offerte op te vragen kunt u meteen bellen naar Telefoon nummer +31 10 717 1650 of vraag per email ship@caribex.nl een prijsopgave aan.

heavy-equipment-847778_1920

Inboedel verschepen

Caribex Shipping heeft de beschikking over iso standaard zeevracht containers voor het transport van inboedels en andere goederen uit woningen. Wij verschepen de zeevracht containers met inboedels en handelswaren naar alle eilanden in het Caribisch gebied. Er gaan wekelijks verschillende zeecontainers naar Aruba, Bonaire en Curacao. Als u denkt aan verhuizing naar Curacao, kunnen wij het volledige transport van uw inboedel verzorgen. Wij verschepen alles voor u, ook uw auto of motor. Voor elk formaat lading hebben wij de juiste containers. Caribex Shipping is ook de toonangevende specialist naar de caribbean voor het verschepen van alle soorten heavy equipment zoals vrachtwagens en graafmachines, maar ook voor zeil en motorjachten bent u bij ons aan het juiste adres.

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Vraag Hier een offerte aan

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.