Zeevracht verschepen naar Curacao – vanaf €1131

    • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
    • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen
Zeevracht verschepen naar Curacao? Via onze wekelijkse afvaarten kunnen wij op een snelle en deskundige wijze zeevracht verschepen naar Curaçao. Wij verschepen containers, boten en zware machines van Nederland (en België) naar Curacao en werken voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast verschepen wij ook auto’s per Ro/Ro of per zeevracht container naar Curacao. Caribex Shipping staat altijd garant voor kwaliteit en uitstekende service tegen concurerende marktpijzen. Wij boeken onze containers enkel bij gecertificeerde global carriers. Ook zijn alle containers voorzien van een geldig CSC certificaat.

Prijs container verschepen van HAVEN van Rotterdam, Nederland naar HAVEN van Willemstad, Curacao

Container naar Curacao

Component

20 voet container

40 voet container

Tarief

Betaling

Basis kosten in land van oorsprong €345 €345 Stabiel Vooraf betaald
Zeevracht* €1131 €1657 Stabiel Vooraf betaald
Brandstof toeslag* €215 €430 Variabel Vooraf betaald
Koers compensatie* €60 €120 Variabel Vooraf betaald
Low Sulphur* €34 €68 Variabel Vooraf betaald

Totale basis kosten

€1785

€2620

Vooraf betaald

Lossingskosten in land van bestemming** USD collect USD collect Te betalen op bestemming
Afhandelingskosten in land van bestemming** USD collect USD collect Te betalen op bestemming

Disclaimer: bovenstaande prijzen zijn reken voorbeelden. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • *Vooraf betaald: deze kosten dienen betaald te worden voordat de container in de haven van oorsprong aangeleverd wordt.
  •  **Collect: deze kosten dienen te worden betaald door de ontvanger in het land vaan bestemming. Caribex Shipping heeft op geen enkele wijze invloed op de kosten voor dienstverlening in het land van bestemming. Haven en afhandelingskosten in havens van bestemming kunnen per elk afzonderlijk land verschillen.
  • Bovenstaande rekenvoorbeelden zijn exclusief documentatie en administratie kosten

Zeevracht verschepen naar Curacao – Bedrijven

Ook voor bedrijven is het enthousiaste team van Caribex Shipping uw partner bij uitstek. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het verschepen van containers en grote opdrachten naar Curacao. Met ons agenten netwerk op Curacao, zorgen wij ervoor dat uw goederen tijdig afgehandeld en afgeleverd worden. Ook staan wij open voor het sluiten van partnerships met bedrijven voor het maandelijks verzenden van goederen.

Voor meer informatie over onze wekelijkse diensten, kunt u direct contact met ons opnemen via telefoon nummer 010 717 16 50. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Zeevracht verschepen naar Curacao met Caribex Shipping

Zeevracht verschepen naar Curacao met Caribex Shipping

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Snel Offerte Aanvragen

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.