Containers

Overzee verschepen van zeevracht containers, cargo containers of inboedel containers? Met Caribex kan het

    • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
    • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen
Caribex Shipping is uw betrouwbare full-service partner voor alles met betrekking tot overzee verschepen van containers van en naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. In een container kunt u gemakkelijk en op een veilige wijze uw goederen verschepen. Er bestaan verschillende type containers, waaronder 20 voet containers en 40 voet containers de meest voorkomende zijn. Een overzicht van alle container typen kunt u hier vinden

 

container-489933_1920

Personen auto’s verschepen naar alle bestemmingen wereldwijd

Ook voor het verschepen van uw vervoersmiddel zoals een personen auto bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig snel op de plaats van bestemming aankomt en wij regelen de nodige papieren zodat deze snel ingeklaard kan worden bij de douane. Uw auto word in een zeevracht cargo shipping container geladen die voorzien is van een geldige csc certificaat, al onze zeevracht cargo shipping containers zijn altijd wind en waterdicht om te verzekeren dat het internationaal overzee transport van uw personen auto schadevrij kan plaatsvinden.
Voor meer informatie omtrent de reglementen van het transporteren van vervoersmiddelen kunt u contact met ons opnemen om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Inboedel containers verschepen naar alle bestemmingen wereldwijd

Voor internationaal vervoer van inboedelcontainers naar alle bestemmingen ter wereld is Caribex Shipping ook voor U de aangewezen specialist, met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van verschepen van alle soorten inboedelcontainers naar alle landen en gebieden ter wereld staat Caribex Shipping altijd garant voor de beste service en kwaliteit om uw waardevolle inboedelcontainer op een snel, veilig en effectieve manier op de afgesproken plaats van bestemming neer te zetten. U kunt direct uw vrijblijvende offerte opvragen voor het verschepen van uw inboedelcontainer naar uw gewenste bestemming wereldwijd.

Internationaal transport en shipping van Cargo containers overal ter wereld

Cargocontainers kunnen voor alle soort lading ingezet worden om goederen en handelswaar naar welke bestemmings haven dan ook ter wereld over te laten brengen. Bij Caribex Shipping kunt u alle type cargocontainers boeken om uw waardevolle goederen naar uw gewenste buitenlandse haven te laten vervoeren. Alle cargocontainers zijn ISO Standaard, en zijn altijd en allemaal voorzien van een geldige CSC certificaat.

Zeevracht containers met handels goederen transporteren per zeeschip naar elk gebied overzee

In de jaren 50 ontwikkelde Malcolm Mc Lean het multimodaal transport systeem beter bekend als “containerization” zoals wij die tot de dag van vandaag kennen. Dit geniaal idee van Malcolm Mc Lean om stalen boxen met allemaal standaard maten in te zetten voor wereldwijd multimodaal transport van goederen heeft de wereldhandel in een klap veranderd. Belading en lossen van een zeeschip wat vroeger met heel veel mankracht 3 tot vier dagen duurde, kon nu in een paar uur gedaan worden dankzij dit revolutionair systeem van Multimodale ISO Standaard zeevracht containers.

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Snel Offerte Aanvragen

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.