Emigreren naar Curacao

    • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
    • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen
Emigreren naar Curacao is een leuke uitdaging. Als u van plan bent het regenachtige Nederland in te ruilen voor de zonnige Curacao, kan Caribex Shipping u goed van dienst zijn. Wij verschepen al jarenlang volle containers, zware machines en verschillende auto’s en andere voertuigen naar Curacao. Als u wilt emigreren naar Curacao zijn er uiteraard vele factoren waar u rekening mee dient te houden. Naast het opzeggen van uw woning in Nederland en het uitschrijven bij de gemeente, moet u natuurlijk ook op zoek gaan naar een nieuwe baan en een nieuwe woning op het eiland. Daarnaast wilt u wellicht ook uw waardevolle spullen verschepen naar Curacao. Dat is waar Caribex Shipping een belangrijke rol speelt. Wij begeleiden u door het proces van uw spullen inpakken tot aan uw spullen uit de container laden in land van bestemming.

curacao-552042_1920

Emigreren naar Curacao: wat gaat het kosten?

Als u wilt emigreren naar Curacao en uw kostbare goederen wilt meenemen zijn er twee verschillen transport diensten waar u gebruik van kunt maken. Er zijn verhuisbedrijven en expediteurs. Verhuisbedrijven helpen uw met het inpakken van uw goederen, het tillen van de goederen in de container en zorgen voor de afhandeling in Curacao. Caribex Shipping is geen verhuisbedrijf, maar een expediteur. Wij begeleiden u volledig bij het gehele proces, maar geven u de vrijheid om zelf uw goederen in te pakken en te tillen in de container. Het grote voordeel hierbij is dat u op deze manier minimaal €3000 bespaart als u kiest voor een expediteur zoals Caribex Shipping. Bovendien zorgen wij ervoor dat alle douane documentatie en nodige administratie volledig afgehandeld worden zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het enige wat u hoeft te doen is de instructies volgen en ervoor zorgen dat u op tijd alle benodigde documenten aan ons aanlevert.

Contact openemen

bent u van plan te emigreren naar Curacao? Neem dan contact met ons op via onze telefoon nummer +31 10 717 1650. Als u kosten wilt besparen kunt u ons ook gratis een bericht sturen of bellen van Whatsapp op telefoon nummer +31 6 30 88 17 16. Wij zijn natuurlijk ook te bereiken via info@caribex.nl en via onze LIVE CHAT in de rechteronderhoek van deze pagina.

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Vraag Hier een offerte aan

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.