Boten

Uw kostbare zeilboot of motor jacht per vrachtschip laten vervoeren in plaats van overvaren? Caribex shipping regelt dit soort transporten snel en profesioneel van en naar welke bestemming wereldwijd

Internationaal vervoer van kostbare zeilboten of motor jachten is een activiteit wat u beslist aan specialisten met jarenlang ervaring moet overlaten, Caribex Shipping staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

ocean-marina-yacht-club-1230491_1920

In goede handen

Bij de experts van Caribex Shipping is uw dure zeil of motor jacht altijd in vertrouwde handen, wij zoeken in alle gevallen de kortste en meest efficiente vaarroute en maken heldere afspraken met betrekking tot de transit time en levertijd. Uiteraard regelen wij altijd een passende verzekering voor elk internationaal zeilboot of motorjacht transport naar welke bestemming dan ook wereldwijd, en via ons internationaal agenten netwerk bent u altijd op de hoogte van de status van uw transport.

Wat heeft u nodig om uw boot te verschepen?

Indien u aanvullende informatie wenst over het internationaal verschepen van uw zeil boot of motor jacht kunt u het aanvraagformulier op deze site invullen om direct een offerte te ontvangen.

Belangrijke informatie voor het berekenen van offertes

  • Aantal en type zeilboot of motor jacht
  • Exacte maten en gewicht
  • Een foto van uw zeil of motor jacht
  • Technische tekeningen met vermelding van zwaartepunt en liftingpoints
  • Laadhaven (port of loading)
  • Bestemmingshaven (port of discharge)
  • Shipping cradle voor laden van uw boot op het vrachtschip
  • Leverings condities

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul het aanvraag formulier zo volledig mogelijk in. Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen en wat het volume, afmetingen en het gewicht is van uw lading. Zo kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke prijs voor u opstellen

Neem de offerte zorgvuldig door

Gelieve de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen, en indien u vragen hebt kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Het is altijd verstandig als wij de offerte via telefoon kunnen toelichten, zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden. Wij zullen dan alle handelingen verrichten die conform afspraak noodzakelijk zijn om uw transport te doen plaatsvinden.


Vraag een offerte aan

Whatsapp ons op +316123345

of bel op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.