Heavy Equipment

Wij verschepen zwaar materiaal, graafmachines vrachtwagens en ander soort heavy equipment naar alle bestemmingen wereldwijd

Zware machines werktuigen en speciale vrachtwagens naar het buitenland verschepen kan veel onvoorziene omstandigheden met zich meebrengen. Deze machines zijn niet alleen zwaar maar over het algemeen ook buiten profiel qua afmeting. Er moeten bijna in alle gevallen speciale vergunningen aangevraagd worden om het voortransport of pre carriage vlekkeloos te laten plaatsvinden. Export en vervoer overzee vereist ook gedegen kennis van douane export documentatie en alle procedures waaraan voldaan dient te worden, om het materiaal veilig en zonder kopzorgen conform afspraken aan de overkant van de oceaan te leveren. In deze tijden van economische achteruitgang wilt u natuurlijk het bovenstaand resultaat bereiken tegen een eerlijk en betaalbaar tarief. Wacht dan niet langer en neem direct contact met de specialisten van Caribex om uw vrijblijvende gespecificeerde kosten overzicht aan te vragen.

sea-628859_1920

Roll on Roll Off of gewoon per Breakbulk conventioneel zeeschip, uw heavy equipment komt veilig aan

Heavy equipment en zwaar materiaal kan in de meeste gevallen per Ro/Ro of conventioneel zeeschip, maar in sommige gevallen is verscheping per 20 of 40 voet flat rack ook een mogelijkheid. Voor sommige bestemmingen zijn er helaas geen Ro/Ro of conventioneel zeeschip opties, in zulke gevallen zullen wij het beste alternatief voor u uitzoeken uiteraard tegen een zo scherp mogelijke tarief. Zij het via Antwerpen of Rotterdam, Caribex biedt u in de meest gevallen wekelijkse afvaarten en flexiebele afvaart schemas naar alle bestemmingen wereldwijd.

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul het aanvraag formulier zo volledig mogelijk in. Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen en wat het volume, afmetingen en het gewicht is van uw lading. Zo kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke prijs voor u opstellen

Neem de offerte zorgvuldig door

Gelieve de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen, en indien u vragen hebt kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Het is altijd verstandig als wij de offerte via telefoon kunnen toelichten, zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden. Wij zullen dan alle handelingen verrichten die conform afspraak noodzakelijk zijn om uw transport te doen plaatsvinden.


Vraag een offerte aan

Whatsapp ons op +316123345

of bel op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.