Project Cargo

Een geheel project verschepen doe je bij Caribex

Van film apparatuur en sets voor het opnemen van een documentaire tot aan een keuken voor uw nieuwe restaurant, wij kunnen (bijna) elk project aan.

Caribex Shipping is uw betrouwbare full-service partner voor alles met betrekking tot overzee verschepen van zeevracht cargocontainers, inboedelcontainers, shippingcontainers, 20voetcontainers, 40voetcontainers en verhuiscontainers van en naar alle bestemmingen over de hele wereld. Voor alle internationale transporten van de categorien: cargocontainer, inboedelcontainer, shippingcontainer, verhuiscontainer, 40voetcontainer en 20voetcontainer bent u bij Caribex Shipping bij het juiste adres.
U bent bij ons verzekerd van een snelle en correcte afhandeling en verzending van uw goederen in zeevracht containers. Wij verzenden wekelijks containers naar alle bestemmingen wereldwijd en teren op meer dan vijfentwintig jaar ervaring in dit internationaal vakgebied.

camera-1210111_1920

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul het aanvraag formulier zo volledig mogelijk in. Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen en wat het volume, afmetingen en het gewicht is van uw lading. Zo kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke prijs voor u opstellen

Neem de offerte zorgvuldig door

Gelieve de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen, en indien u vragen hebt kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Het is altijd verstandig als wij de offerte via telefoon kunnen toelichten, zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden. Wij zullen dan alle handelingen verrichten die conform afspraak noodzakelijk zijn om uw transport te doen plaatsvinden.


Vraag een offerte aan

Whatsapp ons op +316123345

of bel op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.