Project Cargo

Een geheel project verschepen doe je bij Caribex

    • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
    • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen
Van film apparatuur en sets voor het opnemen van een documentaire tot aan een keuken voor uw nieuwe restaurant, wij kunnen (bijna) elk project aan.

Caribex Shipping is uw betrouwbare full-service partner voor alles met betrekking tot overzee verschepen van zeevracht cargocontainers, inboedelcontainers, shippingcontainers, 20voetcontainers, 40voetcontainers en verhuiscontainers van en naar alle bestemmingen over de hele wereld. Voor alle internationale transporten van de categorien: cargocontainer, inboedelcontainer, shippingcontainer, verhuiscontainer, 40voetcontainer en 20voetcontainer bent u bij Caribex Shipping bij het juiste adres.
U bent bij ons verzekerd van een snelle en correcte afhandeling en verzending van uw goederen in zeevracht containers. Wij verzenden wekelijks containers naar alle bestemmingen wereldwijd en teren op meer dan vijfentwintig jaar ervaring in dit internationaal vakgebied.

camera-1210111_1920

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Vraag Hier een offerte aan

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.