Verhuizen naar Curacao

    • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
    • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen
U verlangt naar zee, zon en strand en wilt graag verhuizen naar Curacao. Voordat u eindelijk gaat verhuizen naar Curacao, moet u eerst belangrijke zaken op een rijtje zetten. Caribex Shipping is uw betrouwbare partner in het verschepen van containers, voertuigen en goederen naar de Cariben. Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van logistiek helpen wij u graag op weg met het emigreren naar het zonnige eiland van Curacao.

Verhuizen naar Curacao, hoe en waar moet ik beginnen?

Begin met het opmaken van een inventaris, wees vooral kritisch wat je wel of niet gaat meenemen. Begin meteen met het inpakken van alles wat direct in dozen kan. Vergeet niet de dozen te nummeren, en ook alvast een pro-forma paklijst op te maken. Gebruik het liefst stevige dubbelwandige standaard verhuisdozen, die zijn makkelijk handelbaar. Hou altijd rekening om de dozen niet te zwaar in te pakken anders zijn ze straks niet te tillen, en te zwaar beladen dozen gaan ook sneller kapot. Waneer de meeste dozen ingepakt zijn krijg je een goed overzicht, en kan je het totaal aantal kubieke meters gaan berekenen. Klik hier voor een handige tool om het aantal m3 makkelijk en snel te berekenen. Op basis van het aantal kubieke meters kan je exact bepalen wat voor maat zeevracht container je voor dit transport moet gaan bestellen. In een 20ft zeevracht container kan maximaal 30m3, en in een 40ft maximaal 60m3.

Offerte opvragen voor een zeevracht container voor verhuizen naar Curacao

Een container transport voor verhuizen naar Curacao bestaat meestal uit 3 basis trajecten:

a) – Voor transport, dit is het gedeelte vanaf het laad adres tot de haven waar de container op de boot word geladen.
b) – Overzee transport, dit is het traject overzee naar de haven van bestemming.
c) – Inklaren, afhandelen, huis leveren en eventueel lossen en uitpakken

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Caribex Shipping, wij zijn de specialist voor containers naar het Caribisch gebied. U kunt ons ook per email of telefonisch bereiken.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Vraag Hier een offerte aan

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.