Verhuizen

    • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
    • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen

U bent van plan te verhuizen, maar u hebt geen flauw idee waar u moet beginnen? Caribex helpt!

Als u van plan bent uw inboedel te verschepen, is het handig om eerst de volume van uw goederen uit te rekenen met onze volumemeter. Door dit simpel formulier in te vullen kunt u berekenen hoeveel m3 aan ruimte uw goederen in beslag gaan nemen in een zeevracht cargo shipping container.

Op basis van uw volume berekening en een zo volledig mogelijke omschrijving van uw woonsituatie kunnen wij een passende prijs voor u berekenen voor de totale transportkosten vanaf uw woonplaats tot de afgesproken plaats van levering. Hou aub rekening dat uw goederen zeewaardig ingepakt, gemerkt en genummerd moeten zijn. Ook dient u een kloppende digitale paklijst op te maken waarop alle goederen die geladen zijn in uw zeevracht cargo shipping container duidelijk staan omschreven. Deze paklijst is verplicht zowel voor de douane en voor de verzekering. Voor het “self service” laden van een zeevracht cargo shipping container speelt zorgvuldigheid en kennis van zaken een belangrijke rol. Voldoende mankracht is in ieder geval essentieel om de klus netjes en schadevrij te kunnen klaren. Zorg in ieder geval dat u tenminste 8 sterke mannen regelt voor het laden van een 20 voet container en 12 man voor het laden van een 40 voet high cube container. Het gewicht moet evenredig verdeeld worden over de hele vloer oppervlakte van de zeevracht cargo shipping container, indien de container door u verkeerd beladen is word hij op de terminal gelost en opnieuw geladen, de kosten hiervan zullen netto aan u worden doorbelast. Zorg ook dat u fotos maakt van de lading en het laad proces, dit is handig in het geval van een schadeclaim. U krijgt 2 vrije laad uren vanaf aankomst van de vrachtwagen, alle extra wachturen (ook bij de container terminal bij het inleveren) worden netto aan u doorbelast. Klik hier voor alle maten van de meest gebruikte ISO standard zeevracht containers.

  • 20 voet standaard dry container / maximaal 30 m3 laad capaciteit / maximaal 26 ton laad gewicht / lengte 6mtr
  • 40 voet standaard dry container / maximaal 60 m3 laad capaciteit / maximaal 26 ton laad gewicht / lengte 12mtr

family-591581_1920

Personen auto’s verschepen

Indien u personen autos of andere voertuigen in de zeevracht cargo shipping container gaat laden moeten deze eerst afgemeld zijn bij de RDW in Nederland. De personen autos en of voertuigen moet u ook van te voren opgeven bij de afdeling voertuig criminaliteit van de politie Rotterdam Rijnmond. Indien u dit niet doet kunt u rekenen op extra kosten door stagnatie van de container in de haven. Een gemiddelde personenauto is plus minus 4,50 meter lang, en neemt plus minus 25 m3 aan ruimte in beslag.

Overzee Transport van Cargo Zeevracht Shipping Containers

Het transport word verdeeld in 3 afzonderlijke trajecten:

  • Voor transport vanaf uw woonplaats of laadadres tot in de haven van oorsprong voor belading op de boot
  • Overzeetransport per zeeschip tot in de haven van bestemming
  • Huislevering vanaf bestemmingshaven tot de afgesproken plaats van bestemming en conform leveringscondities

Elk afzonderlijk traject heeft zijn eigen kosten plaatje, vandaar dat het uitermate belangrijk is dat u de opdracht voor het verschepen van uw zeevracht shipping container zo duidelijk mogelijk specificeert inclusief de leveringscondities.
Inklaring en huislevering van uw zeevracht cargo shipping container bij bestemming
Wij kunnen alle formaliteiten regelen met betrekking tot het inklaren en huisleveren van uw zeevracht cargo shipping containers, dit moet wel duidelijk in de afgesproken leverings condities vermeld staan. Alle kosten voor het inklaren en afleveren op bestemming dienen vooraf betaald te zijn. U dient ook rekening te houden dat alle kosten die wij aan u offreren gebaseerd zijn op een normale douane afhandelings procedure. Alle bijkomende extra kosten die ontstaan door verscherpte of buitengewone douane controles zullen wij netto aan u doorbelasten. Zeevracht cargo shipping containers worden niet vrijgegeven voordat alle kosten zijn voldaan, dit geldt ook voor doorlopende demurrage kosten in de haven van bestemming.

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.

 


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Vraag Hier een offerte aan

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.