Voertuigen naar Aruba, Curacao, Bonaire, Suriname en Sint Maarten

Wilt u een auto, vrachtwagen of truck verschepen naar de Nederlandse Cariben? Dan bent u bij Caribex bij het juiste adres

    • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
    • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen
De export handelingen van diverse soorten voertuigen naar Curacao, Aruba, Bonaire of Suriname kunt u op professionele wijze laten behandelen door Caribex Shipping. Wij staan al decenia lang bekend als een betrouwbare en voordelige internationale vervoerder van diverse goederen van en naar international bestemmingen voor zowel particulieren als bedrijven.

gas-station-1130664_1920

Personen auto’s verschepen naar alle bestemmingen wereldwijd

Ook voor het verschepen van uw vervoersmiddel zoals een personen auto bent u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig snel op de plaats van bestemming aankomt en wij regelen de nodige papieren zodat deze snel ingeklaard kan worden bij de douane. Uw auto word in een zeevracht cargo shipping container geladen die voorzien is van een geldige csc certificaat, al onze zeevracht cargo shipping containers zijn altijd wind en waterdicht om te verzekeren dat het internationaal overzee transport van uw personen auto schadevrij kan plaatsvinden.
Voor meer informatie omtrent de reglementen van het transporteren van vervoersmiddelen kunt u contact met ons opnemen om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Autos en trucks

Caribex Shipping is al jarenlang een erkend export specialist voor verschillende soorten voertuigen en werktuigen van en naar alle bestemmingen ter wereld. Zo verzorgen wij onder meer voor zowel particulieren als ondernemingen de export gerelateerde diensten van diverse categorieen rollend materiaal naar diverse bestemmingen, per container schip, ro/ro of conventionele breakbulk vracht schepen. Met alle categorie rollend material bedoelen wij ook heavy equipment vrachtwagens en graafmachines. Wij kunnen zelfs uw personenauto op veilig en efficiente wijze vervoeren. Omdat wij wekelijks transporten per container of conventioneel uitvoeren naar diverse internalionale bestemmingen, kunt u verzekerd zijn van een snelle en betrouwbare service. Uiteraard behandelen wij uw kostbare materialen met de grootste zorg. Als extra bijbehorende service verzorgen wij ook alle benodigde douanedocumenten e nook indien nodig de dangerous goods declarations. Dit bespaart u enorm veel tijd en moeite.

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Vraag Hier een offerte aan

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Bel me terug

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.