Zeevracht Suriname

    • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
    • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen
Zeevracht verschepen Suriname? Met meer dan 30 jaar ervaring is het team van Caribex Shipping een expert op het gebied van zeevracht export naar het Caribisch gebied, waaronder Suriname. Wij verschepen met uiterste zorg goederen, containers en voertuigen, maar ook grotere objecten zoals aggregaat, breakbulk en staal constructies van en naar Nederland en Suriname, Paramaribo. Ook zorgen wij ervoor dat ons professionele team uw zeevracht van en naar de desbetreffende havens transporteert en de benodigde douane documenten en zeevracht formulieren ingevuld worden. Door u van alle informatie te voorzien voor het verschepen van uw zeevracht naar Suriname, kunt u zeer betaalbaar en goedkoop uw goederen veilig laten verschepen naar Suriname. Een win-win situatie dus.

Zeevracht Suriname: Hoe verscheep ik?

Gaat u verhuizen naar Suriname? Of wilt u uw persoonlijke spullen zoals meubels of een auto  per container verschepen naar Suriname? Dan kunt u dat als volgt doen:

  1. Reken met behulp van onze volume calculator hoeveel kubieke meter aan goederen (lengte x breedte x hoogte) u wilt verschepen naar Suriname.
  2. Raadpleeg onze container afmeting pagina om te bepalen welke container het best bij u past
  3. Vul onze offerte formulier in zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen berekenen.
  4. Plaats een boeking via info@caribex.nl

Zeevracht Suriname

Zeevracht Suriname

 

Auto per zeevracht naar Suriname

Gaat u verhuizen naar Suriname en wilt u uw auto meenemen? Ook voor auto’s verschepen naar Suriname zit u bij Caribex Shipping goed. Wij verschepen niet alleen auto’s, maar ook graafmachines, bestelbussen, SUVs en andere voertuigen per zeevracht naar Suriname. Wij kunnen uw auto op twee verschillende manieren verschepen, namelijk per zeevracht container of per Ro/Ro. Het voordeel van het verschepen van uw auto per zeevracht naar Suriname is dat er minder kans is op het beschadigen van uw auto, aangezien het veilig opgeborgen is in een container.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen uw auto per Ro/Ro (roll on roll off) te verschepen. Dit is een iets gemakkelijker manier van een voertuig verschepen en is alleen beschikbaar voor zelfrijdende voertuigen. Wilt u gratis advies inwinnen over de geschikte optie voor het verschepen van uw voertuig per zeevracht naar Suriname? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor zeevracht naar Suriname.

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Direct Offerte Aanvragen

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.