Indicatieve prijzen voor Auto’s verschepen

  • Bel ons op tel. nummer +31 10 717 1650
  • Of vraag direct een offerte aan (duurt 2 min)
Offerte Aanvragen

Caribex Shipping kan tegen zeer lage kosten auto’s verschepen naar Curacao, Aruba, Bonaire en andere landen in Zuid- en Midden Amerika. Wij vervoeren auto’s via het Ro/Ro model, waardoor haven werkers makkelijk uw auto het schip op en af kunnen rijden in de haven van oorsprong en bestemming. Caribex Shipping is verreweg het expeditiebedrijf met de meeste ervaring op het gebied van verschepen van alle soorten handels en particuliere goederen naar het Caribisch gebied. Wij geven altijd garantie voor een uiterst snelle, zorgvuldige en de meest kosten efficiënte manier van verschepen voor al uw persoonlijke en zakelijke kostbaarheden. Hieronder een indicatieve basis prijs voor het verschepen van een normale personen auto.

Hieronder een indicatieve prijs voor het verschepen van een ‘normale personen auto’ naar de haven van Oranjestad, Aruba vanuit de haven van Rotterdam, Nederland

Auto naar Aruba

Component

Valuta

Bedrag

Betaling

Zeevracht* EURO 880 Vooraf betaald
Brandstof toeslag* EURO 145 Vooraf betaald
Low Sulphur Surcharge* EURO 35 Vooraf betaald
Koers compensatie* EURO 45 Vooraf betaald
Beveiliging* EURO 15 Vooraf betaald
Aanname kosten* EURO 175 Vooraf betaald

Totale basis kosten

EURO

1295

Vooraf betaald

Lossingskosten** USD collect Te betalen op bestemming

 

Hieronder een indicatieve prijs voor het verschepen van een ‘normale personen auto’ naar de haven van Willemstad, Curacao vanuit de haven van Rotterdam, Nederland

Auto naar Curacao

Component

Valuta

Bedrag

Betaling

Zeevracht* EURO 880 Vooraf betaald
Brandstof toeslag* EURO 145 Vooraf betaald
Low Sulphur Surcharge* EURO 35 Vooraf betaald
Koers compensatie* EURO 45 Vooraf betaald
Beveiliging* EURO 15 Vooraf betaald
Aanname kosten* EURO 175 Vooraf betaald

Totale basis kosten

EURO

1295

Vooraf betaald

Lossingskosten** USD collect Te betalen op bestemming

 

Hieronder een indicatieve prijs voor het verschepen van een ‘normale personen auto’ naar de haven van Kralendijk, Bonaire vanuit de haven van Rotterdam, Nederland

Auto naar Bonaire

Component

Valuta

Bedrag

Betaling

Zeevracht* EURO 1190 Vooraf betaald
Brandstof toeslag* EURO 145 Vooraf betaald
Low Sulphur Surcharge* EURO 35 Vooraf betaald
Koers compensatie* EURO 45 Vooraf betaald
Beveiliging* EURO 15 Vooraf betaald
Aanname kosten* EURO 175 Vooraf betaald

Totale basis kosten

EURO

1605

Vooraf betaald

Lossing en transito kosten** USD collect Te betalen op bestemming

Disclaimer: bovenstaande reken voorbeelden zijn onderhevig aan de volgende voorwaarden.

 • De bovenstaande berekeningen op deze pagina zijn slechts een voorbeeld en er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.
 • Onze basis kosten zijn gebaseerd op een normaal verloop van de export procedure. Bij afwijking van de normale procedure kunnen wellicht extra kosten ontstaan.
 • De bovenstaande berekeningen zijn voor een normale, zelf-rijdende personen auto. Voor grotere auto’s, bussen en trucks gelden andere prijzen.
 • Bovenstaande berekeningen zijn exclusief documentatie kosten en administratieve handelingen. Aanleveren kan alleen met een geldig boekingsnummer.
 • De bovenstaande berekeningen zijn gebaseerd op ‘deck’ optie. Voor benedendeks garantie geldt altijd een extra toeslag. Op al onze handelingen zijn de Nederlandse expeditie voorwaarden van toepassing.
 • *Vooraf betaald: deze kosten dienen betaald te worden voordat de auto in de haven van oorsprong aangeleverd wordt.
 •  **Collect: deze kosten dienen te worden betaald door de ontvanger in het land vaan bestemming. Caribex Shipping heeft op geen enkele wijze invloed op de kosten voor dienstverlening in het land van bestemming. Haven en afhandelingskosten in havens van bestemming kunnen per elk afzonderlijk land verschillen.

Lagere Auto Verschepen Kosten

Indien u overweegt een auto te verschepen, zijn kosten een belangrijk aspect die u moet overwegen. En dat terwijl u bij verhuizing naar het buitenland toch graag uw eigen auto wilt meenemen. Caribex Shipping biedt u de mogelijkheid om uw auto te verschepen tegen beduidend lagere kosten vergeleken met de andere aanbieders op de markt. Voor de rest nemen wij alle zorgen die een internationaal transport met zich meebrengt bij u uit handen, denk bijvoorbeeld aan het invullen van waarde verklaring voor de Nederlandse douane en ook de verplichte gevaarlijke stoffen verklaring voor export overzee.

Zware voertuigen, Graafmachines en Shovels

Caribex Shipping is uw aangewezen partner voor het verschepen van personen auto’s naar alle buitenlandse bestemmingen. Maar bij Caribex Shipping kunt u ook terecht voor het verschepen van zware trucks, graafmachines en andere bouwmachines zoals onder anderen shovels en bulldozers. Bent u van plan om één of meerdere bouwmachines, trucks of zeevracht containers naar het buitenland te verschepen, dan is Caribex Shipping uw beste keus. Klik op deze link en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

auto verschepen kosten

auto verschepen kosten caribex shipping

Meteen een offerte aanvragen

Bent u van plan een personen auto of ander soort voertuig te laten verschepen, en dit alles tegen zo laag mogelijke kosten? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend een prijsopgave aan bij Caribex Shipping, uw betrouwbare partner op het gebied van internationaal verschepen van goederen naar buitenlandse bestemmingen! Onze medewerkers met meer dan 30 jaar ervaring op dit vak gebied vertellen u graag van alles over de mogelijkheid die het beste past bij uw situatie. Bel vandaag nog op telefoon nummer +31 (0)10 717 1650 of stuur een e-mail naar info@caribex.nl. U kunt ons ook bereiken via Whatsapp op telefoon nummer +31 6 30 88 17 16 of  via LIVE CHAT (in de rechter onder hoek op onze website).

Verzekering

Vergeet niet te informeren naar de opties om uw kostbare materialen te verzekeren tegen eventuele transportschade, wij kunnen dit allemaal probleemloos voor u in orde maken.

Nederlandse Expeditie Voorwaarden

Op al onze handelingen zijn de Nederlandse Expeditie Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen.


Hoe verscheep ik?

 

Vraag een offerte aan

Vul onze offerte formulier zo volledig mogelijk in en geef de juiste afmetingen, gewicht en volume van uw lading door. Als u uw inboedel wilt verschepen kunt u gebruik maken van onze handige volume calculator om het aantal m3 te berekenen van de goederen die u wilt verschepen.  Het is van groot belang dat u zo nauwkeurig mogelijk aangeeft wat voor goederen u wilt laten verschepen zodat wij een zo scherp mogelijke prijs voor u kunnen opstellen.

Neem de offerte zorgvuldig door

Nadat u de offerte van ons heeft ontvangen, raden wij het u aan de offerte en bijhorende voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Indien u vragen heeft kunt u ons meteen bellen of mailen zodat wij de offerte en de voorwaarden nader kunnen toelichten. Zo kunnen wij uw aanvraag beter begrijpen en eventueel de offerte verder aanscherpen

Plaats een boeking

Als u tevreden bent met de offerte dient u een boeking te plaatsen via email. Nadat wij de boeking schriftelijk aan u bevestigen kunt u de betaling afronden.


Snel Offerte Aanvragen

Gratis Bellen of Chatten via Whatsapp +31 6 30 88 17 16

Bel ons op +31 10 717 1650

Anderen bekeken ook

Contact

Heeft u een vraag? Stuur ons dan een bericht in het contact formulier. Wij reageren binnen 1 dag.